Nils 2 år!

 
I lördags fyllde det här lilla charmtrollet 2 år! Det firade vi med tårta, ballonger, presenter och fiskedamm. Tack till alla som kom och förgyllde Nils dag. Det var en väldigt nöjd liten grabb som avslutade dagen med att mysa mellan grabbarna i soffan innan det blev välling och sängen. 
 
 

I goda vänners lagIgår var det Sveriges nationaldag och vi bestämde oss för att hissa gårdens flagga (för första gången)! Man blir förvånad över hur stor en sådan där flagga egentligen är! Den ser ju inte så stor ut där den svajar i vinden flera meter upp, men det är den! Däremot sjöng vi ingen nationalsång, för ärligt talat så kan jag den inte ens en gång. Jo, första raderna. Men sen är det slut. 

Däremot var det i övrigt en mycket trevlig dag som vi spenderade här hemma med fina vänner från Piteå. Micke, Frida och barnen kom efter lunch och stannade så länge som barnens sovtider tillät. Barnen badade och lekte hela dagen lång, och vi vuxna fick tillfälle att ses och umgås. Grillat till middag samt jordgubbar till efterrätt - mums! Nils somnade som en stock på kvällen och jag tog mig en power-nap bredvid Marcus i soffan. Det tar på krafterna med graviditeten och värmen, kan jag lova! 

Idag har jag korrigerat det sista i b-uppsatsen och lämnat in den! Jag ser ljuset. Härligt! 

Med bara några veckors väntan kvar...

Hej bloggen! 
 
Nu var det minsann en halv evighet sedan sist. Eller ett halvår. Och när jag och syrran tog fram systemkameran under helgen som var så visade sig att det även var en evighet sedan den användes - tror sista bilden var från i höstas någon gång! Anledningen till att den åkte fram nu var att jag kände ett behov av att föreviga gravidmagen innan den återigen är väck! Ja, för nu är det mindre än en månad till BF. Helt otroligt så fort tiden gått! Jämfört med min förra graviditet har den här varit helt annorlunda - jag har haft hundra järn i elden och varit såååååå trött samtidigt som jag faktiskt orkat med allt detta fysiskt! Jag har sluppit vara sjukskriven, och det känns så himla skönt. Nu har jag drygt en vecka kvar till en välbehövlig semester och guuuuud vad jag ska njuta! 
 
Här kommer ett par bilder från i helgen när syrran ställde upp och fotade mig och magen - vecka 35+2. Alltid roligt att ha kvar i efterhand. Kul med lite statister också - bästa som finns!
 
 
 
 
 
RSS 2.0