Kompiskväll för hela familjen.

Nisse och Lotta, Jens samt Ann och Eric och Albin kom hem till oss för middag och film igårkväll. Eftersom det var jag som stod för matlagningen, och jag var själv hemma med Nils så raggade jag enkla recept att bjuda på när man är många och fick tipset att göra kycklingssalsa. Smidigt var det! Hacka 1 kg kyckling i bitar, stek dem så att de är genomstekta, häll i en burk chunky salsa och 5 dl creme fraice samt en halv burk philadelphiaost och värm upp alltihop. Koka inte, för då blir creme fraichen lös. Hackade en sallad och ställde fram tortilla och nachos till, och jag tror att det gick hem minsann! Dessutom kunde Albin och Nils också äta av det, och jag tycker alltid att det är lite mysigt om alla kan äta av samma!
 
Nils har haft tur och hunnit träffa Albin vid tre tillfällen nu under deras vistelse här uppe, och han tycker mycket om honom! Så han kryper efter och vill gärna leka, men Albin missförstår dessvärre hans lekinviter och tror att Nils är ute efter hans leksaker. Ja, ni förstår säkert! Albin blir sur och Nils blir lite fundersam. Tokigt det kan bli när man inte kan kommunicera det man vill. Söta är dem i alla fall, de små liven. 
 
Kanske blir det enklare att kommunicera i framtiden när grabbarna börjat prata? 
 
De stora grabbarna drog iväg för att hyra film och kom till min enorma besvikelse hem med Cottage country. Jag kände att jag nästan blev sur, för som jag tidigare skrivit här på bloggen är jag inget fan av splatter och skräck. Till min förvåning började filmen dock riktigt bra, och jag skrattade gott ett par gånger. Det var ju en komedi också, faktiskt. Men sen barkade filmen iväg. Ordentligt. Hyr den inte om du inte har väldigt tråkigt och redan sett allt annat i filmhyllan. Eller om du inte har extremt dålig smak, då kan du hyra den! 
 
Not my kind of movie.
 
Nåja, med så trevligt sällskap så kan det inte gå fel. Efter filmen satt vi och surrade ett tag innan sällskapen begav sig hemåt och vi gick i säng. I morse var det nämligen Marcus tur att ha sovmorgon. Hur det gick? DET GICK ENASTÅENDE! Sonen, mammas lilla pussängel, sov till 8.30! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0