Nu är det nära!

Nu har jag äntligen gjort klart en inlämningsuppgift och lämnat in den, slipper jag ha den hängandes över mig under julen! För under julen vill jag bara njuta! Det är inte julafton förrän imorgon, men jag tycker egentligen att julen börjar redan idag - om en stund ska jag gå över till svärmor och vi ska laga maten för imorgon och mysa! Ikväll tänkte jag och Marcus spela bingolotto och bygga ihop tågbanan som Nils ska få som morgonpaket imorgon! Om vi har tur så får vi lite kvällen-före-besök som gillar att bygga tågbana! Det är en sådan där tågbana i trä från Ikea och Marcus har längtat i över ett år att få provbygga. Vi köpte den nämligen redan innan förra julen, men då var Nils alldeles för liten! Nu har han precis greppat hur han ska få ihop rälsbitarna, så nu tyckte vi att det var en perfekt julklapp! 
 
Julafton ska vi fira hemma hos svärmor och svärfar med Marcus familj och det kommer med största sannolikhet att bli en mycket trevlig dag! Vi har bestämt att Nils ska sova över där så att vi kan stanna länge, kanske spela något sällskapsspel eller mysa på annat sätt! 
 
På juldagen kommer min familj hem till oss för tacomiddag! Vi blir många, 17-18 personer, så vi ska låna ett extra bord av svärmor och svärfar. Stolar ska fixas och kanske kommer syrran och hjälper mig med hackandet på dagen! Tyckte det kändes helt rätt att bryta av julmaten med lite tacos! Enkelt att tillaga när man är många också! 
 
På annandagen tänker vi oss att vi ska åka till Klöverträsk och lyssna på "Önskesången", som brukar vara väldigt mysigt och stämningsfullt. Och till middag finns det planer på palt. Min lågkolhydratsmage kommer alltså att få arbeta HÅRT i tre dagar. Hoppas jag pallar bara! 
 
GOD JUL på er alla! Hoppas att ni får det mysigt med era nära och kära! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0